Home Consultancy Nieuws & Blogs Ontdek ‘The Future of Automation’ op het Industrial Automation Event

Ontdek ‘The Future of Automation’ op het Industrial Automation Event

Consultancy tag corner

Op donderdag 11 oktober organiseert Novotek het jaarlijkse Industrial Automation Event. Actuele onderwerpen als Manufacturing Intelligence en Cyber Security komen aan bod tijdens diverse presentaties, workshops en demonstraties. Daarnaast is er een market place waar ACTEMIUM staat met een stand. Het event vindt plaats in Hilvaria Studio’s te Hilvarenbeek.

Wat kunt u verwachten op het Industrial Automation Event?

Het Industrial Automation Event met als thema ‘The Future of Automation’ gaat over de mogelijkheden en uitdagingen waar we de komende jaren mee te maken krijgen. Bij het event komen aan de hand van presentaties, discovery- en deep-dive kennissessies, diverse onderwerpen aan bod. Denkt u hierbij aan Manufacturing Intelligence, data visualisatie en het beveiligen van productieprocessen binnen de industriële automatisering (cyber security).

“De meeste organisaties in de industriële automatisering zijn al gestart met het automatiseren van bepaalde processen”, vertelt Kees Lambregts, business development manager van Novotek. ”Echter, de techniek ontwikkelt zich de laatste jaren nu zo snel dat daarmee ook de mogelijkheden enorm toenemen. Een oud SCADA systeem is bijvoorbeeld niet meer te vergelijken met een modern SCADA systeem, waarmee je bijvoorbeeld spraakgestuurde bediening zou kunnen realiseren.”

Inhoud en gastsprekers van het event

Verschillende gastsprekers zullen op basis van hun eigen ervaringen, het potentieel van industriële automatisering toelichten. Daarnaast zijn er system integrators, waaronderACTEMIUM, productspecialisten en vertegenwoordigers van vooraanstaande productleveranciers (zoals GE en Kepware) aanwezig. Dit alles onder het motto: ‘The Future of Automation’.

Eén van de gastsprekers is van de firma Barry Callebaut, de grootste producent van chocolade- en cacaoproducten, en geeft uitleg over hun Global OT Security Strategy. Daarnaast is er een gastspreker van het distributiecentrum Forever Direct, van de Aloë Vera producent Forever Living Products, en vertelt over de visualisatie van planning en productie voor het bereiken van Service Excellence.

Voor wie is het Industrial Automation Event interessant?

Het event is interessant voor system integrators en voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers van automatiseringsoplossingen. Het biedt plant managers, hoofd technische dienst en engineers inzicht in de mogelijkheden die zij met de nieuwste ontwikkelingen kunnen bereiken.

U kunt zelf gedurende de dag de onderwerpen kiezen die het beste aansluiten op uw specifieke uitdagingen.

Aanmelden

Kik op de button om het volledige programma in te zien en u gratis aan te melden.