Home Chemical Industry Nieuws Actemium IS Goes wint Europe Contractor EHSS Award van SABIC
SABIC, Bergen op Zoom

Actemium IS Goes wint Europe Contractor EHSS Award van SABIC

Chemie tag corner

Valkenburg, 23 mei 2024 - Met trots kunnen we melden dat ons team in Bergen op Zoom de prestigieuze Europe Contractor EHSS Award van SABIC heeft ontvangen. De award werd uitgereikt tijdens een internationale ceremonie in Valkenburg, waar diverse contractors die werkzaamheden uitvoeren op de sites van SABIC binnen Europa aanwezig waren.

Uitmuntende veiligheid en prestaties

De EHSS Award is een erkenning voor onze uitmuntende prestaties op het gebied van veiligheid en overall performance gedurende het jaar 2023. SABIC beoordeelt contractors op diverse criteria, waaronder:

  • Aantal gewerkte uren
  • Ongevallen met verzuim
  • Aantal trainingsuren
  • SOS-meldingen
  • Gevolgde EHS-programma’s
  • Totale performance

    Elk jaar worden de beoordelingscriteria aangescherpt, waardoor de lat voor veiligheidsprestaties steeds hoger komt te liggen. Dit maakt het behalen van deze award een bijzonder waardevolle prestatie.

Bijzondere uitdagingen

Deze prestatie is extra speciaal gezien de uitdagingen die we het afgelopen jaar hebben moeten overwinnen. Ter voorbereiding op de Turnaround (TA) van 2024, hebben we met een kleine site-bezetting en een relatief grote groep mensen zonder site-ervaring gewerkt. Dankzij onze flexibiliteit, inzet en sterke focus op veiligheid, hebben we deze uitdaging succesvol het hoofd kunnen bieden.

Trots en dankbaarheid

We zijn enorm trots op ons team en blij dat onze inzet en toewijding zijn erkend met deze award. Dit succes bevestigt onze voortdurende inzet voor veiligheid en kwaliteit in ons werk. We bedanken SABIC voor deze waardering en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen waarin we blijven streven naar uitmuntendheid.

Over IS Goes

Actemium IS Goes is gespecialiseerd in industriële oplossingen en dienstverlening. We richten ons op het verbeteren van de prestaties van onze klanten door middel van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.