Food Technology Event

Tijdens het Food Technology event leert u over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van klimaatneutraal produceren in de industrie.

Duurzame Foodfabriek

Op het Food Technology Event met als thema de Duurzame Foodfabriek vertellen voedingsmiddelenbedrijven hoe zij de energietransitie aanpakken. FNLI-directeur Marian Geluk zal de dag aftrappen waarin ze ingaat op de uitdagingen van het Klimaatakkoord. Lennart van den Burg van onderzoeksorganisatie TNO zal de alternatieven voor gas op een rijtje zetten. Elektriciteit is zonder meer een optie, maar hoe groot wordt de rol van waterstof of van biogas? En in hoeverre zijn dat relevante oplossing voor de food-industrie? CEO Michel Driessen van Verstegen Spices & Sauces vertelt hoe hij zijn fabriek zonder gebruik van gas wil inrichten. Sustainability expert ingredients Tessa Hermens van FrieslandCampina zal vertellen hoe het zuivelbedrijf fossielvrij wil produceren.

Actemium is ook aanwezig op dit event en adviseert u graag over de mogelijkheden en oplossingen. Wij nodigen u graag uit, met onderstaande code krijgt u 50% korting op een kaartje!

RELSPOVMTFTE2019

 

Praktische informatie

Evenement
Food Technology Event 
De duurzame foodfabriek

Datum
Donderdag 31 oktober 2019
van 9.00 – 17.30 uur

Locatie
Miele Experience Center
De Limiet 2, 4131 NR Vianen 

event Cyber Security

Kosten
Kaarten verkrijgbaar
vanaf €179

Voor wie?
Voor diegenen die op zoek zijn naar klimaatneutrale 
oplossingen voor  de industrie

Aanmelden?

Bestel hier je toegangskaarten

Heb je vragen? Bel +31 (0)88 83 18 999.

Tot ziens in Vianen!

Meer informatie over de lezing? Neem contact op.