Ben jij erbij?!

Open dag Actemium voor studenten en werkzoekenden

Ben jij óók helemaal gek van techniek? Wij bij Actemium in ieder geval wel. Onze collega's zijn iedere dag bezig met de mooiste projecten in de wereld van de Industriële Automatisering. Wij organiseren donderdag 6 oktober een open dag voor jou: of je nou op zoek bent naar een (afstudeer)stage of een nieuwe baan… jij bent welkom! Verschillende collega's vanuit onze business units nemen jou mee in de wereld van onze techniek. Diverse demo-installaties laten zien wat wij doen. Er is ook voldoende ruimte voor een hapje en drankje om kennis te maken met onze collega's die jou alles kunnen vertellen over werken bij Actemium. Zien we jou donderdag 6 oktober? Schrijf je dan snel in!

De rol van Actemium binnen de Industriële Automatisering: 

Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle segmenten van de industrie: van voeding en drank tot farmaceutische en logistiek en van electro-monteurs tot hardware en software engineers. Ervaar zelf hoe onze techniek de wereld iedere dag weer een beetje duurzamer en veiliger maakt.  

Heb je een vraag over de open dag? Neem contact op met Joachim Pattiruhu via 06-25734583 of joachim.pattiruhu@actemium.com

Open dag studenten en werkzoekenden

Datum: donderdag 6 oktober
Tijd: 16.00 – 20.00 uur

Locatie: Poort van Veghel 4940, Toren 1, Veghel

Praktische informatie

Evenement
Open dag  voor studenten en werkzoekenden

Datum
donderdag 6 oktober 2022

Locatie
Poort van Veghel 4940, Toren 1, Veghel

Voor wie?
Studenten en werkzoekenden

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden 

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.