Focus op duurzame loopbanen

Werken aan vitaliteit met Herre Zonderland

Ook in onze hoogtechnologische maatschappij blijven mensen de basis. We hebben iedereen nodig om het werk te kunnen verzetten. Van voormalig topturner Herre Zonderland kregen wijzelf en industriële klanten onlangs waardevolle tips om mentaal en fysiek ‘in Olympische vorm’ te blijven.

Onder ‘aandacht voor medewerkers’ verstaan wij het bevorderen van duurzame loopbanen. Vanuit onze Lifetime Employability-visie stimuleren wij collega’s tijdens hun werkzame leven fit te blijven voor de arbeidsmarkt, zowel qua gezondheid als qua skills.

Leren van topsport

Hoe blijf je op lange termijn weerbaar en veerkrachtig? Herre Zonderland vertelde ons wat wij op dit gebied van topsporters kunnen leren. Hij was gastspreker tijdens de officiële opening van onze nieuwbouw in Veghel op 7 oktober 2022. Herre inspireert en motiveert als coach mensen om echt in beweging te komen. Zijn belangrijkste tip: mentaal en fysiek fit zijn begint bij jezelf!

Werken aan vitaliteit met Herre Zonderland

Daag jij samen met ons de industrie uit?
Wil jij werken in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt en waar jij als persoon belangrijk bent? Dan is Actemium de juiste plek voor jou! We werken voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Wij dagen de industrie uit omdat het altijd duurzamer, beter of sneller kan. En wij dagen jou uit in jouw carrière.

In beweging

Luchtig, met een vleugje humor prikkelde Herre onszelf en onze gasten uit de industrie rondom het thema veerkracht. Om zijn boodschap kracht bij te zetten, liet hij iedereen speed squads doen. Hij wees op het belang van gezonde voeding, voldoende slaap en beweging. Dit illustreerde hij met een herkenbaar voorbeeld. “Stel, je bent na een drukke werkdag laat thuis. Je hebt de ingrediënten voor een gezonde maaltijd al in huis, maar je moet nog koken. Wat doe je? Toch maar snel pizza bestellen, want je hebt vandaag zo hard gewerkt? ’s Avonds was je eigenlijk van plan om te gaan sporten, maar door het harde werken ben je moe. Dus maar een avondje op de bank met wat lekkers? Het is niet goed voor je gezondheid en vitaliteit om dit vaak te doen. Gezond eten en sporten leveren juist wél energie op. Stel een realistisch doel. Begin bijvoorbeeld iedere dag met 10 squads. Hierdoor krijg je energie, voel je je goed over jezelf en kun je langzaam uitbreiden.”

Hartelijk dank aan Herre Zonderland voor deze waardevolle tips om het beste uit onszelf en onze organisaties te halen. Ondernemen is topsport!

Werken aan vitaliteit met Herre Zonderland
Werken aan vitaliteit met Herre Zonderland

Ook werken bij Actemium?

Wil jij met ons de industrie uitdagen en een volgende stap zetten in je carrière?

Kom een kop koffie drinken en we vertellen ze graag meer over werken bij Actemium. Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures.

TrakSYS leek ons het beste systeem om dit probleem op te lossen.