Home Feed Klantverhalen Agrifirm E-consignatie
Automatiseringsconsignatie EN elektrotechnische ondersteuninG

Agrifirm E-consignatie

Feed tag corner

Agrifirm Feed in Veghel is één van de zeven productielocaties van Agrifirm Feed in Nederland. Het mengvoeder producerend bedrijf wil zich optimaal richten op haar kernactiviteiten en kiest daarom heel bewust voor uitbesteding van ondersteunende activiteiten.

 

E-consignatie

Binnen het servicecontract voor Agrifirm verzorgt Actemium zowel de automatiseringsconsignatie als de elektrotechnische ondersteuning, kortweg E-consignatie. “Is er een storing, dan willen we zo snel mogelijk een oplossing”, stelt Frits de Wit, Locatiemanager Veghel Agrifirm Feed B.V. Actemium is verantwoordelijk voor de elektrotechniek en de software binnen Agrifirm. Volgens Frits de Wit is het een slimme keuze beide diensten uit te besteden. “Wij hoeven ons bij een storing nooit af te vragen waar een probleem vandaan komt en hebben altijd experts achter de hand. Deze wetenschap biedt ons de nodige rust.

Tegen zo laag mogelijke kosten produceren

Agrifirm verlangt een proactieve houding van Actemium. “We zijn een bedrijf in ontwikkeling. Er heeft zich het afgelopen jaar een fusieproces voltrokken waarbij we van negen naar zeven fabrieken gingen. Juist in deze roerige tijden willen we kunnen bouwen op samenwerkingspartners die ons versterken. Wij hebben behoefte aan een partner die de E-consignatiedienst kan invullen, zodat we tegen zo laag mogelijke kosten produceren”, is de duidelijk taal van Frits de Wit. De Locatiemanager zoekt eenheid en verbinding: “De Actemium-medewerkers die bij ons binnen zijn en voor ons werken moeten vanuit Agrifirm denken en werken. Ik denk dat het belangrijk is dat we met elkaar mee willen groeien. Die houding verlang ik van mijn leveranciers en die zie ik ook terug. Ambitieus als we zijn is er nog veel te doen, maar de weg die we zijn ingeslagen geeft vertrouwen.”

Agrifirm’s Machinepark produceert efficiënter

Frits de Wit haalt een concreet voorbeeld aan. “Onze medewerkers draaien meer productie. Dat betekent dat ons machinepark efficiënter produceert. We zijn klaar voor de volgende stap: meer eenduidigheid in de software. Hierbij willen we 100% kunnen vertrouwen op onze samenwerkingspartners, want dat is uiteindelijk ontzorging op het allerhoogste niveau.”

Bel ons voor meer informatie
Miguel Costa Gonzalez
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
Of vul het onderstaande contactformulier in