Home Feed Klantverhalen De Heus Maasbracht migratie
Added value migration: de perfecte manier om een productieomgeving op te waarderen

De Heus Maasbracht migratie

Feed tag corner

Binnen het Actemium netwerk is er veel kennis over de laatste techniekontwikkelingen en markttrends. Zo ook over added value migration. Dit is een perfecte manier om een productieomgeving op te waarderen, dat is de ervaring van De Heus Maasbracht. Het beste van de fabriek blijft bewaard, terwijl nieuwe elementen aan de omgeving worden toegevoegd.

 

Nieuwe productielocatie

De fabriek van De Heus Maasbracht is eind 2012 door de Koninklijke De Heus aangekocht en werd zo een onderdeel van De Heus Voeders bv. “De Heus hevelt de productie van de locatie Den Bosch over naar Maasbracht. Dit betekent dat er vanaf de nieuwe locatie, jaarlijks 450.000 ton kippenvoer wordt geproduceerd”, vertelt Marcel Jeurissen, bedrijfsleider van De Heus Maasbracht.

De Heus

”We kiezen voor Actemium, omdat we continuïteit willen”

De Heus Maasbracht werkte de afgelopen jaren samen met Actemium aan een stabiele nieuwe productieomgeving. “We kiezen voor Actemium, omdat we continuïteit willen. Ik werk al meer dan tien jaar met de professionals van Actemium samen. Waarom? Omdat als ze aan een project beginnen, ze dat project niet meer loslaten. Precies de instelling die we nodig hebben bij een omvangrijke transformatie.”

Added value migration

De totale software, hardware, bekabeling, kastenbouw en koppeling met bestaande systemen, is in deze productielocatie onder handen genomen. Marcel Jeurissen: “We hebben gekozen voor added value migration. We wilden het goede aan de oude fabriek behouden en nieuwe innovaties toevoegen, zodat we op efficiënte wijze de toplocatie konden krijgen die we voor ogen hadden.”

De bedrijfsleider waardeert vooral de kennis en drive van Actemium medewerkers. “Dit is ongekend. Voor ons is het ook nog eens een groot voordeel dat Actemium veel ervaring heeft binnen de automatisering in de veevoerbranche. De planning is dat onze nieuwe productieomgeving per 1 april volledig operationeel is. Er zijn het afgelopen jaar al zoveel nieuwe productielijnen op tijd opgeleverd, dat we er zeker van zijn dat dit gaat lukken.”

Bel ons voor meer informatie
Miguel Costa Gonzalez
Client Manager - Eindhoven
[javascript protected email address]
+31 (0)6 24 56 36 87
Of vul het onderstaande contactformulier in