Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium Master Data Acquisitie – verrijk jouw stamdata
Verrijk jouw stamdata

Actemium Master Data Acquisitie

Logistiek tag corner

Met de Actemium Master Data Acquisitie oplossing (MDA) meet je volumes en gewichten van producten en verrijk je de stamdata van jouw producten met klantspecifieke informatie en beeldmateriaal. Hierdoor heb je altijd betrouwbare informatie beschikbaar voor het optimaliseren van jouw logistieke processen.

Actemium Master Data Acquisitie

De Actemium Master Data Acquisitie (MDA) oplossing is een compacte en flexibele oplossing voor het vastleggen van masterdata. Met de MDA meet je de product afmetingen, het gewicht, eventueel additionele specifieke informatie en beeldmateriaal. De MDA bestaat uit een Sick meet- en weegsysteem voor het automatisch meten/wegen van producten met daaromheen een configureerbare/uitbreidbare software module voor master data acquisitie.

Voordelen

Actuele en correcte masterdata helpt je bij:

  • het bepalen van optimale batch van orders
  • weergave van productfoto op website of tijdens picken of packen
  • het bepalen van de (optimale) opslaglocatie
  • bepalen van verpakkings- of verzendwijze

Controle, validatie en integratie

Een van de specifieke functionaliteiten die de MDA module biedt is 2-staps validatie. Hierbij wordt de geacquireerde data en beeldmateriaal niet direct doorgezet, maar dient deze door een 2de persoon gecontroleerd en gevalideerd te worden, alvorens deze wordt opgenomen in de master data. De MDA kan standalone ingezet worden met een integratie naar een bestaand ERP/WMS, maar ook als onderdeel van een project inclusief WMS/WES/WCS en order verzamelsysteem.

Actemium Master Data Acquisitie

Meer weten, advies of een demonstratie?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.