Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Annulering logistieke evenementen
Gezondheid is het belangrijkst

Annulering logistieke evenementen

Logistiek tag corner

In heel Nederland gelden vergaande maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Daarom hebben ook wij helaas moeten besluiten om onze geplande inspiratiesessies en klantendag te annuleren. We vinden het ontzettend jammer, maar vanzelfsprekend is gezondheid het belangrijkst op dit moment.

Blik vooruit

We zijn druk bezig met het vormgeven van onze evenementenkalender voor de rest van het jaar. Met beursdeelnames, online webinars en inspiratiesessies in ons demo magazijn en Edulab delen we graag op andere momenten onze kennis met je. Hiervan houden we je uiteraard op de hoogte.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je in de tussentijd een wens of vraag waar we je mee kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon van Actemium. Dan proberen we samen een andere oplossing te vinden.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.