Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Knipidee vertelt over WMS implementatie op WMS-dag
Meer grip op de voorraad

Knipidee vertelt over WMS implementatie op WMS-dag

Logistiek tag corner

Jos de Vrij vertelt hoe Knipidee meer grip heeft gekregen op de voorraad en het logistieke proces door een WMS te implementeren als aanvulling op hun huidige Afas Profit ERP systeem.

Knipidee

Knipidee is een groothandel in modestoffen. De huidige voorraad vertegenwoordigt inmiddels 6.000.000 meter aan stoffen. Knipidee vormt rollen via een doubleerproces om tot gedoubleerde planken stof. Lengte-verschillen leiden tot automatische voorraadcorrecties. Omdat er geen standaard maten zijn van rollen en planken stof, verzamelt Knipidee lengtes binnen een vooraf gedefinieerde pick-tolerantie.

WMS-dag in Den Bosch

Op 19 april vertelt Jos de Vrij op de WMS-dag in Den Bosch hoe Knipidee meer grip heeft gekregen op de voorraad en het logistieke proces door een WMS te implementeren als aanvulling op hun huidige Afas Profit ERP systeem.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.