Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Mathot vertelt over optimalisatie orderpicking op WMS-dag
Proces optimalisatie voor Mathot van levensbelang

Mathot vertelt over optimalisatie orderpicking op WMS-dag

Logistiek tag corner

Frank van Leuven vertelt hoe Mathot, leverancier van medische verbruiksartikelen, met een slimme aansturing van het orderpick proces en papierloos orderverzamelen onderscheidend blijft in de zorg markt.

Juiste en tijdige leveringen medische producten

Mathot richt zich al meer dan 100 jaar op het leveren van medische verbruiksartikelen aan consumenten. De klanten van Mathot zijn in hoge mate afhankelijk van juiste en tijdige leveringen van de door hun bestelde medische producten.

Kennissessie WMS-dag Den Bosch

Om in de groeiende zorg markt waar prijs en kwaliteit onder permanente druk staan, goed te kunnen blijven presteren, is proces optimalisatie voor Mathot van levensbelang. Op 21 maart vertelt Frank van Leuven op de WMS-dag in Den Bosch hoe Mathot een eerste grote stap gezet door een slimme aansturing van het orderpick proces te combineren met papierloos orderverzamelen.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.