Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs WIFI voor het Ronald McDonaldhuis in Arnhem
Supersnelle en veilige verbinding

Wi-Fi voor het Ronald McDonaldhuis in Arnhem

Logistiek tag corner

Het Ronald McDonaldhuis in Arnhem heeft voortaan een professioneel, veilig en stabiel Wi-Fi-netwerk. Het netwerk is een gift van Actemium en Extreme Networks. Gasten en personeel van het Ronald McDonaldhuis kunnen er gratis gebruik van maken.

Bij elkaar kunnen zijn

In Ronald McDonaldhuizen kunnen families van langdurig zieke kinderen overnachten. Zodat ouders, broers en zussen toch zoveel mogelijk bij elkaar kunnen zijn. In het Ronald McDonaldhuis Arnhem is een van onze medewerkers – Melvin – actief als vrijwilliger. Melvin beheert daar de IT en het Wi-Fi-netwerk. En hij kwam met een goed plan!

Nieuw WIFI-netwerk

“Tot voor kort hadden we hier een consumenten Wi-Fi-netwerk. Dat was niet dekkend, niet veilig en een beetje traag”, vertelt Melvin. “Ik dacht: dat moet beter! Gelukkig wilde Actemium meehelpen en een nieuw netwerk sponsoren.”

Super snel en veilig

Actemium leverde 6 acces points, een LAN switch, behuizingen, en een virtuele controller voor beheer. Alle apparatuur is van het merk Extreme networks, dat garant staat voor kwaliteit. Melvin: “Met het nieuwe, professionele netwerk kunnen gasten, bezoekers én personeel nu genieten van een supersnelle en veilige verbinding. Overal in het huis!”

Ook iets doen voor Ronald McDonaldhuizen?

Ronald McDonaldhuizen zijn onderdeel van het Kinderfonds, een stichting die sterk afhankelijk is van giften en hulp in natura. Wil je ook iets doen voor Ronald McDonaldhuizen? Kijk dan op https://www.kinderfonds.nl/.

Alle hulp is meer dan welkom!