Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: ‘In control’ met verbeterde Manager
Sneller, gebruiksvriendelijker en meer controle!

Nieuwsflits Actemium WMS: ‘In control’ met verbeterde Manager

Logistiek tag corner

In de Manager desktopapplicatie van Actemium WMS beheer je jouw WMS, breng je wijzigingen aan en doe je analyses. Tot zover niets nieuws. Tenzij je werkt met een oude versie van Actemium WMS. Want wij werken continu aan verbeteringen. De highlights uit de afgelopen periode hebben we voor je op een rijtje gezet.

Gebruiksvriendelijker en flexibeler

De nieuwe versie van Actemium WMS Manager stel je geheel naar jouw wensen in. Door tabs naast elkaar te openen, kolommen te pinnen, te filteren en filters op te slaan pas je de applicatie volledig aan jouw voorkeuren aan. Ook kopieer je informatie voortaan makkelijker naar Excel.

Nieuwsflits Actemium WMS Manager lichter en meer controle

Lichter en sneller

Actemium WMS Manager slaat zelf geen uitgebreide datasets meer op. De applicatie haalt benodigde informatie en business logica op uit Actemium WMS en doet alleen de bewerkingen. Dat is sneller en efficiënter. Nu nog alleen op de desktop, maar we zijn druk bezig de Manager web-based te maken. Daarmee maken we werken vanuit de cloud beter mogelijk en brengen we de Manager naar ieder apparaat met een internet browser.

Meer controle

Steeds meer functies en processen configureer je zelf in de nieuwe Manager applicatie, zonder tussenkomst van Actemium. Denk aan een nieuw inslag- en uitslagbeleid of aan interne verplaatsingen tussen gebieden en vestigingen.

Actemium WMS

Gebruik je Actemium WMS en ben je benieuwd geworden naar de nieuwe mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie. 

Maak je nog geen gebruik van het Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag en uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaardkern ben je met het Actemium WMS altijd klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.