Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Hamat praktijkspreker op vakbeurs Logistics & Automation
Allard Peursum vertelt over nieuwe implementatie van Actemium WMS

Hamat praktijkspreker op vakbeurs Logistics & Automation

Logistiek tag corner

Voor de eerste editie van de beurs Logistics & Automation was onze klant Hamat uitgenodigd als praktijkspreker. Allard Peursum van de deurmat- en vloerenspecialist voor de woonbranche vertelde over de nieuwe implementatie van het Actemium WMS, dat minder maatwerk en onnodige complexiteit bevat.

Van gevoel naar onderbouwing

Maak kennis met Hamat, dé deurmat- en vloerenspecialist voor de woonbranche. Allard Peursum (COO) vertelt over de overstap naar een nieuw WMS dat minder maatwerk en onnodige complexiteit bevat. Het WMS stuurt de productielogistiek, het hoogbouw kranenmagazijn en het orderpickproces – met voice picking – nog beter aan. Hamat koos voor een hechte partnerschap met Actemium, een visie op logistiek waarin de kernwaarden van Hamat centraal stonden en datagedreven werken.

Tijdens de lezing vertelt Hamats COO Allard Peursum alles over de doelstellingen van de nieuwe implementatie, de aanpak en de resultaten. En hij kijkt vooruit naar de volgende stappen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Vakbeurs Logistics and Automation

Vakbeurs Logistics & Automation

Logistics & Automation was op 8 en 9 september 2021 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Twee dagen lang stonden hier in het teken van de toekomst van intralogistieke technologie.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.