Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium integreert robotapplicaties met software van Plus One Robotics
Samenwerking brengt intelligente robot&vision applicaties

Actemium integreert robotapplicaties met software van Plus One Robotics

Logistiek tag corner

Robots die zelf kunnen zien en daardoor sneller werken en ingewikkelde logistieke taken uitvoeren? Het kan met Plus One Robotics software – de ogen en hersenen van een robot. Actemium is officieel Plus One-integrator. Een samenwerking waarmee we zorgen dat onze klanten kunnen profiteren van Plus One’s intelligente oplossingen in hun logistieke processen. Benieuwd wat dit partnerschap jou kan bieden? Kom langs op onze stand op ICT & Logistiek. Plus One Robotics is bij ons te gast. Bekijk demo’s en stel meteen al je vragen.

Plus One Robotics vision software

Plus One Robotics levert vision software – software voor intelligente beeldverwerking – voor robot applicaties. Via 3D-technologie en kunstmatige intelligentie herkent de software willekeurig gepositioneerde pakketten of artikelen. Deze informatie geeft de software door aan een robot. Zo weet die wat hij moet pakken en waarvandaan.

Actemium integreert robotapplicaties met software van Plus One Robotics

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Actemium integreert robotapplicaties met software van Plus One Robotics

Intelligente automatisering

In een wereld waar goed personeel schaars of duur is, biedt vision software veel kansen. Automatiseer bijvoorbeeld het leeghalen van willekeurig beladen ladingdragers (“carrier unloading”). Gebruik de software om willekeurig gepositioneerde dozen en zakken netjes weg te leggen (“random parcel handling”) of aan een sorteerlijn aan te bieden (“sorter induction”). Of om specifieke producten te picken en te verdelen over de juiste bakken (“bin of piece picking”).

Plus One Robotics en Actemium

Als integrator zet Actemium de software van Plus One Robotics in voor robotapplicaties. We passen de software in bestaande en nieuwe omgevingen in. “Actemium wil een rol spelen in de volledige levenscyclus van een project,” vertelt Peter Bos, Business Development Manager Logistics. “Van advies, via ontwerp en bouw, tot integratie en onderhoud. Daarbij kiezen we altijd de oplossing die het best past bij onze klant. Met Plus One Robotics voegen we een krachtige partner toe aan ons scala van logistieke automatiseringsoplossingen.”

Logo Plus one Robotics

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.