Uw stem bepaalt of Actemium de TechAward met Smart Coaching via Smart Glasses wint!

Wij doen mee aan de TechAward met de innovatie; Smart Coaching door middel van Smart glasses, waarmee iedere engineer een service expert wordt.

Exposanten van de beurs World of Technology & Science kunnen een innovatie aanleveren om deze te nomineren voor de TechAward 2016. Als exposant op deze beurs, willen wij graag onze innovatie Smart coaching via Smart glasses indienen. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite waar bezoekers van de site hun stem uitbrengen op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen. U kunt tot 2 september uw stem uitbrengen op deze innovatie en daarmee onze kans op het winnen van de TechAward-2016 vergroten.

First-time fix

Miljarden euro’s gaan verloren doordat storingen de eerste keer niet direct goed worden opgelost. De benodity worden engineers en operators ondersteund bij hun werkzaamheden waarmee men de first‐time fix rate verhoogt.igde informatie of ervaring ontbreekt vaak bij de persoon ter plekke. Actemium biedt samen met haar partner Fieldbit een out‐of‐the‐box oplossing met een slimme bril ﴾smart glasses﴿. Door gebruik van Augmented Real

Glasses en APP

Volgens Michiel Kaelen, Business Unit Manager bij Actemium, is deze vorm van ‘over the shoulder coaching’ uniek. “Annotatie, het geven van visuele instructies, is zowel mogelijk op een foto als in een live videostream tussen helpdesk en de service engineer in het veld. Dit kan via de smart glasses maar ook met een smart phone of tablet. De APP hiervoor is beschikbaar voor Android en iOS. Dus ook zonder de ‘slimme bril’ kan direct en eenvoudig hulp op afstand worden geboden. De smartglassen hebben daarbij het voordeel dat de engineer zijn handen vrij houdt voor het doen van handelingen”.

Technologie toegepast

Samen met een grote speler in de Nederlandse energiemarkt heeft Actemium twee extra applicaties ontwikkelt voor optimalisatie van checklijsten, inclusief archivering van data plus workflow management op locatie. In dit laatste geval krijgt de monteur of engineer een last minute training over de specifieke omstandigheden ter plaatse.

Stem

Wilt u deze noviteit tijdens uw beursbezoek aan de World of Technology & Science (WoTS) terugzien in de TechAward-galerij? Stem dan op onze innovatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arjan Starink
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 11 31 59 80